AD-Erämaksu

AD-Erämaksulla nyt 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa 14.9.-14.11.2015 välisenä aikana tehtyihin kauppoihin! (Voimassa kuluttaja-asiakkaille).

Lue lisää

AD-Erämaksu

Pyydä tarjous autosi huollosta tai korjauksesta


AD-Ajoturva

AD-Ajoturva on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. Saat AD-Ajoturvan AD-autokorjaamon asiakkaana vuodeksi 39 eurolla lähimmästä AD-Autokorjaamostasi.  Samalla voit tarkistaa milloin autosi seuraava määräaikaishuolto tai katsastus on ajankohtainen. AD-Ajoturvan kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-Autokorjaamoon, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan - kaikissa EU-maissa. Kokonaispalvelu autoilijalle, joka haluaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle.
Lisätietoja: AD-Varaosamyymälät ja AD-Autokorjaamot.

Lue lisää

AD-Erämaksu

AD-Erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaalle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon autohuoltojen tai varaosien rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä.  AD-Erämaksu tarjoaa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa kuluttaja-asiakkaille 14.9.-14.11.2015 välisenä aikana tehtyihin kauppoihin.

Lue lisää

AD-ketju mukana PINS-etuohjelmassa

AD-autovaraosaliikkeistä saat pinssejä autojen varaosista sekä lisävarusteista ja autonhoitotuotteista. AD-autokorjaamoista saat pinssejä autojen huolloista ja korjauksista. Pinssejä myönnetään vain yksityishenkilöiden käteis- ja korttiostoista.

PINS-etuohjelmassa on mukana yli 300 partneria ja 400 verkkokauppaa. Voit kerätä pinssejä yli 30000 ostopaikasta Suomessa, ulkomailla ja netissä. Katso kaikki PINS-ostopaikat, ota kaikki hyödyt irti ja liity ilmaiseen PINS-etuohjelmaan nyt osoitteessa www.pins.fi.

Lue lisää