AD-Erämaksu

AD-Erämaksulla saat aina 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa! Voimassa kuluttaja-asiakkaille tehtyihin kauppoihin.

Lue lisää

AD-Erämaksu
 • AD-Ajoturva

  AD-Ajoturva on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. AD-Ajoturvan saat vuodeksi 49 eurolla tai AD-Autokorjaamon asiakkaana 39 eurolla. AD-Ajoturvan kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-Autokorjaamoon, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan - kaikissa EU-maissa. Kokonaispalvelu autoilijalle, joka haluaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle. Lisätietoja saat myös AD-Varaosamyymälöistä ja AD-Autokorjaamoista.

  Lue lisää

 • Ilmastoinnin täyttöhuollon yhteydessä desinfiointi veloituksetta!

  Ilmastoinnin täyttöhuollon yhteydessä desinfiointi veloituksetta!

  Kampanja voimassa 31.7.2015 asti.

  Muista huollattaa myös autosi ilmastointilaite!

  Auton ilmastointilaite on syytä huollattaa kahden vuoden välein, huolto ei sisälly auton normaaliin huolto-ohjelmaan.
  AD-Autokorjaamoista saat nyt ilmastoinnin täyttöhuollon yhteydessä desinfioinnin veloituksetta!

  AD-Autokorjaamot diagnosoivat myös ilmastointilaitteiden viat sekä korjaavat ne kuntoon. Kysy tarjous lähimmästä AD-Autokorjaamosta.

 • AD-Erämaksu

  AD-Erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaalle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon autohuoltojen tai varaosien rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä.  AD-Erämaksu tarjoaa kuluttaja-asiakkaille 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

  Lue lisää

 • AD-ketju mukana PINS-etuohjelmassa

  AD-autovaraosaliikkeistä saat pinssejä autojen varaosista sekä lisävarusteista ja autonhoitotuotteista. AD-autokorjaamoista saat pinssejä autojen huolloista ja korjauksista. Pinssejä myönnetään vain yksityishenkilöiden käteis- ja korttiostoista.

  PINS-etuohjelmassa on mukana yli 300 partneria ja 400 verkkokauppaa. Voit kerätä pinssejä yli 30000 ostopaikasta Suomessa, ulkomailla ja netissä. Katso kaikki PINS-ostopaikat, ota kaikki hyödyt irti ja liity ilmaiseen PINS-etuohjelmaan nyt osoitteessa www.pins.fi.

  Lue lisää