Tietoa autokorjaamo.fi palvelusta

Autokorjaamo.fi löytää sinulle parhaat autokorjaamot lähistöltä helposti ja nopeasti, ja mikä parasta, ilmaiseksi!

Usein kysyttyä

Voivatko hinnat muuttua palvelun varaamisen jälkeen?
Hinnat ovat arvioita. Hinta-arvio on määritelty aiempien, samanlaisten töiden perusteella. Jos huollon aikana ilmenee tarve lisätöille, niistä kysytään aina erikseen asiakkaalta.
Luettelossa ei ole sitä toimenpidettä, jota tarvitsen. Mitä teen?
Luettelossa ovat yleisimmät korjaustyöt, joiden kesto ja hinta ovat etukäteen tiedossa korjaamoilla. Voit kirjoittaa kuvauksen ongelmasta, tai tarvittavasta korjaustoimenpiteestä “Huollon lisätiedot” kohtaan. Tällöin siirryt pyytämään tarjouksia kirjoittamaasi ongelmaan.
Säilyykö autoni takuu?
Säilyy. EU-lainsaadäntö on varmistanut sen, että auton omistaja voi itse valita missä autonsa huollattaa ilman, että takuun voimassa pysymiselle aiheutuu minkäänlaista riskiä.
Miten palvelu toimii?
Etusivulla täytät autosi rekisterinumeron ja arvion ajetuista kilometreistä. Palvelu hakee autosi tiedot ja tarjoaa saman mallisten autojen yleisiä toimenpiteitä. Jos valitset valmiin toimenpiteen, seuraava sivu näyttää lähellä sijaitsevia korjaamoita ja heidän hinta-arvionsa. Jos valitset “Muu korjaus” kohdan ja kirjoitat kuvauksen ongelmasta, voit seuraavalla sivulla valita, mistä kaikista korjaamoista haluat tarjouksen.
Tallentuvatko tietoni?
Voit käyttää palvelua joko kirjautumalla sisään tai katsomalla hintoja pelkästään rekisterinumeron antamalla.
Miten autokorjaamo.fi tietää korjausten hinnan?
Autokorjaamot antavat omat hinta-arvionsa eri toimenpiteistä. Mikäli hinta-arviota ei ole annettu, voit myös pyytää hinta-arviota palvelun kautta.